Fiscaal attest 2023

Omdat COGEL officieel erkend is als STEM-Academie én jeugdwerk, kan je voor onze kampen een fiscaal attest indienen bij je belastingaangifte. Onze STEM-kampen tellen mee als opvangdagen.

Als jouw kind in 2023 een of meerder kampen bij ons volgde, kan je dus per kampdag €15,70 indienen, op voorwaarde dat je kind op dat moment jonger dan 14 jaar was.

Per kind dien je een apart attest in te dienen. Je kan kiezen of je een attest indient per kamp of 1 attest voor de volledige periode.

Wij hebben ons deel alvast ingevuld op dit attest. Hieronder kan je dit attest downloaden en jouw gegevens invullen om dit vervolgens in te dienen bij je belastingaangifte.

Let op: per attest is een uniek volgnummer nodig. Ben je op deze pagina terechtgekomen zonder dat je eerst van ons een volgnummer ontving? Neem dan eerst even contact met ons op via stef@cogel.be om een volgnummer aan te vragen. Per kind heb je dus ook een apart volgnummer nodig. Indien je voor hetzelfde kind liever aparte formulieren aanmaakt i.p.v. te groeperen voor heel 2023 (bijvoorbeeld als verschillende personen de kosten betaalden en willen terugvorderen), kan je ook extra volgnummers aanvragen.

Door het bestand hieronder te downloaden, ga je akkoord het document in alle eerlijkheid in te vullen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen.